60 camera’s en ACTi NVR managen het havenbureau van Kinmen

Software: ACTi NVR
Producten: TCM-5311

Achtergrond
In 2001 kondigde de Taiwanese regering het ‘Mini Three Links’ beleid tussen Taiwan en China aan. Dit betekent dat mensen in Taiwan en China de mogelijkheid krijgen voor directe postzendingen, transport en handel. Kinmen, gesitueerd op de sleutellocatie van de handel, wilde graag goed voorbereid zijn zodat alle passagiers en reizigers bediend kunnen worden. Daarom besloot het havenbureau van Kinmen om de rustruimte en de cadeaushop opnieuw te decoreren en daarnaast de voedselservice te vergroten.

Oplossing
Om het management te vereenvoudigen en ultrahoge videokwaliteit te verkrijgen, koos het havenbureau van Kinmen voor 60 TCM-5311 Megapixel CCD IP box camera’s met ACTi NVR als oplossing. De beambten kunnen zo effectief het gehele douanegebouw managen en monitoren. Ze zijn erg tevreden over de hoge resolutie afbeeldingen en video’s. Het is een goede hulp voor de administrator om effectief elke ruimte te kunnen monitoren. Bovendien kan de 2-weg audio functie worden gebruikt indien nodig. De beambte kan onmiddellijk een gesprek beginnen om bepaalde situaties direct te kunnen controleren.

Voordeel
Sinds ACTi IP surveillance is geïnstalleerd, profiteren de beambten van het havenbureau van Kinmen van de hoge resolutie beelden. ACTi NVR kan onmiddellijk live view en playback monitoren. Daarnaast is de schaalbaarheid van ACTi NVR handig, omdat hierdoor onnodige kosten voorkomen worden als er in de toekomst meer IP camera’s geïnstalleerd zouden worden.
 

Kinmen Harbor Bureau.jpg

Zoeken

Op zoek naar specifieke informatie over onze producten?

Geavanceerd zoeken